- Cartof - se aplică la avertizare, la eclozarea ouălor, de la începutul acoperirii terenului cu frunzele plantelor (BBCH 31 - 48).
- Măr - se aplică la avertizare, de la stadiul înfloririi până la începutul coacerii (BBCH 70 - 87).
- Prun - se aplică la avertizare, de la stadiul înfloririi până la începutul coacerii (BBCH 70 - 87).
- Piersic - se aplică la avertizare, de la stadiul înfloririi până la începutul coacerii (BBCH 70 - 87).
- Tomate - se aplică de la apariția primelor ouă, înainte de eclozare (BBCH 51 - 89).
- Varză - se aplică de la apariția primelor frunze până la recoltare, la apariția primelor ouă, înainte de eclozare (BBCH 12 - 49).
- Porumb - se aplică de la stadiul de 4 frunze până la recoltare (BBCH 14 - 87)
- Soia - se aplică de la stadiul prefloral până la definitivarea creșterii păstăilor (BBCH 23 - 79).
- Floarea-soarelui - se aplică de la stadiul de 2 - 4 frunze până la dechiderea calatidiului (BBCH 10 - 61).
- Viță de vie - în funcție de gradul de atac, se aplică la avertizare, de la formarea ciorchinilor până la maturitatea boabelor (BBCH 57 - 85).
Timp de pauză: 1 zi la tomate şi varză; 7 zile pentru porumb; 14 zile la cartof, măr, prun; 28 zile la soia şi floarea soarelui; 30 zile pentru struguri şi piersic