FMC Agro
orar
Program L-V:

9:00 - 18:00

telefon
Sună-ne:

+4031 630 61 34

Misiunea noastră


Companie americană cu o istorie care începe în a doua jumătate a secolului XIX, FMC Corporation susține și oferă domeniului agriculturii, industriei și pieței de larg consum o serie de soluții inovative și produse de înaltă calitate pentru performanțe deosebite. Fondată în anul 1883 de către John Bean în Los Gatos - California, Statele Unite ale Americii, FMC Corporation construiește proiecte de pionierat pentru utilizatorii din domeniu.

În 18 August 2017 FMC Corporation decide să își extindă serviciile în România, sub numele FMC AGRO OPERATIONAL ROMANIA SRL și construiește o echipă puternică de profesioniști care susțin cererile și necesitățile consumatorilor români. Venim în sprijinul fermierilor români prin dedicarea constantă cercetării și dezvoltării celor mai bune soluții pentru culturi.

De ce FMC Agro România?


Cu un portofoliu impresionant de produse și pasiune pentru inovație, suntem aproape de fermierii români pentru a-i ajuta să obțină producții record. 

Reprezentăm cu mândrie fermierii români profesioniști oferind cele mai bune soluții pentru culturile acestora. 

Cu o experiență vizibilă și cu pasiune pentru cercetare și dezvoltare, FMC AGRO România contribuie la atingerea unor performanțe de excelență!

why_us_image.png

Pe acest site se plantează cookies. Sperăm că ești de acord. Află mai multe despre politica cookies aici.

Închide Accept