FMC_2021_Sustainability_Report (3).jpg
13 iulie 2022

În urmă cu puțin timp, FMC Corporation a publicat raportul de sustenabilitate pentru anul 2021, denumit „Pentru generațiile viitoare”. Acesta prezintă progresele înregistrate de companie în domeniile cheie asumate la nivel global, inclusiv emisii nete zero, inovarea durabilă, diversitatea și siguranța forței de muncă.

,,Raportul din acest an evidențiază determinarea de a face schimbări majore în organizația noastră, la nivel global – de la zero emisii cu efect de seră, la o relaționare mai strânsă cu fermierii din întreaga lume”, a declarat Mark Douglas, Președinte FMC și Director Executiv. ,,Suntem mândri de munca pe care angajații noștri au depus-o în ultimul an pentru a atinge obiectivele de sustenabilitate asumate, oferind în același timp produse pentru protecția plantelor extrem de necesare pentru o agricultura durabilă, la nivel global.’’

Avându-și originile în cele 3 mari domenii ale platformei de sustenabilitate globală FMC, raportul pentru anul 2021 subliniază realizările și efortul companiei FMC de a proteja, inova, precum și angajamentul companiei de a crea o lume mai bună pentru viitoarele generații.

Odată cu îngrijorările din ce în ce mai mari privind securitatea alimentară la nivel global, rolul companiei FMC în a ajuta fermierii să producă alimente, furaje și fibre pentru o populație mondială în continuă creștere este mai important ca niciodată", a declarat Karen Totland, Vicepreședinte și Director de sustenabilitate. ,,În anul 2021, am continuat să ne extindem portofoliul de produse și soluții inovatoare care vin în sprijinul fermierilor, astfel încât aceștia să producă mai mult astăzi, protejând, totodată, mediul pentru viitor. Este un angajament pe care suntem mândri să-l luăm.’’

Mai multe informații privind obiectivele stabilite și atinse de compania FMC sunt disponibile pe site-ul companiei FMC: fmc.com/sustainability.

Întregul raport de sustenabilitate poate fi descarcat aici:

       Raportul de sustenabilitate 2021