FMC Agro
orar
Program L-V:

9:00 - 18:00

telefon
Sună-ne:

+4031 630 61 34


  Produsele biologice FMC

  Compania FMC și-a stabilit în urmă cu mult timp obiectivele, scopurile și angajamentele de sustenabilitate, iar prin achiziția in anul 2013 a unor institute de cercetare din Carolina de Nord, am devenit implicați în produsele biologice.

  În același an, am semnat un parteneriat cu Chr. Hansen pentru a întări oferta noastră de produse biologice. De atunci, au fost încheiate noi parteneriate, precum cel cu compania Novozymes și vor continua noi colaborări și în viitor pentru a întări poziția noastră în piață.

  În anul 2017, am înființat un sediu regional european și un centru de cercetare în Copenhaga. Acest centru și divizia de afaceri destinată sănătatii și nutriției plantelor, servesc acum ca hub pentru cercetare și dezvoltare în sănătatea plantelor și a produselor biologice.

  Înființarea sub-brandului independent, Biologicals by FMC, semnifică următorul pas în călătoria noastră de sustenabilitate. Subliniază seriozitatea și nivelul de ambiție reflectate în strategia noastră.

  Compania FMC dorește să fie un jucator strategic în piața produselor biologice investind în noi produse biologice derivate din microorganisme și alte materii naturale.

  Alegând FMC, alegeți un portofoliu de produse care este printre cele mai robuste și inovatoare din industrie. Cu o experiență de peste 130 de ani, suntem o companie de cercetare în agricultură, cu numeroase realizări în întreaga lume, care promovează progresul agriculturii prin folosirea durabilă a produselor pentru protecția plantelor. Și pentru a identifica, dezvolta și livra soluții care să răspundă nevoilor specifice fiecarei regiuni agricole, îi consultăm întotdeauna pe cei mai importanți pentru noi: Voi, fermierii care utilizați produsele noastre. Așadar, investim în cercetare și dezvoltare pentru a descoperi și dezvolta noi tehnologii pentru protecția culturilor (produse sintetice și biologice), precum și în agricultura de precizie, pentru a maximiza randamentul dvs. De aceea, cu o experiență vastă în formularea de produse, continuăm să inovam, sa dezvoltam noi substanțe active și produse de top. Pe scurt, suntem o companie de cercetare în agricultură.

  Obiectivul FMC până în anul 2025: 100% din investițiile în R&D pentru dezvoltarea produselor sustenabile.

  Conectăm produsele biologice și sintetice.

  Valorificând expertiza și competențele cheie ale FMC în formularea produselor, ne concentrăm pe dezvoltarea de soluții cuprinzătoare, centrate pe client, pentru succesul cultivatorilor la nivel mondial.

  Oferind soluții integrate, suntem capabili să satisfacem nevoile specifice ale cultivatorilor - atât cu produse biologice, cât și sintetice.

  Abordarea noastră integrată aduce plus valoare practicilor agricole existente și permite fermierilor și cultivatorilor să-și maximizeze performanțele.

  video

  Răspundem SOLICITARILOR CONSUMATORILOR

  • o mai mare transparență a lanțului alimentar
  • un impact minim asupra mediului

  Prin INOVAȚIE

  • noi colaborări pentru a accelera dezvoltarea produselor biologice valoroase
  • o platformă avansată de testare pentru a descoperi noi substanțe active

  Pentru a PROTEJA IN MOD DURABIL CULTURILE AGRICOLE

  • Evitarea rezistenței
  • Reducerea reziduurilor
  • Furnizarea unui nou set de instrumente pentru combaterea dăunătorilor
  • Prelungirea ciclului de viață al produselor sintetice
  • Furnizarea unui mod alternativ de acțiune

  Prin echilibrul perfect între știință și natură, oferim soluții inovatoare de protecție a culturilor folosind cele mai recente tehnologii - pentru a asigura o creștere sănătoasă astăzi, recolte bogate și un viitor sustenabil pentru mâine.

  Produsele biologice sunt o parte integrantă a viitorului - pentru soluri sănătoase, culturi sănătoase și randamente crescute. FMC este unul dintre liderii acestei piete, cu cel mai bun biostimulator și biopesticide de cea mai bună clasă, impreuna de soluții moderne pentru o agricultura sustenabilă, pentru generațiile viitoare de fermieri.

  Scopul nostru este să fim formatori responsabili de opinie, avand o abordare integrată, unde produsele biologicele merg mână în mână cu produsele sintetice. Pentru a ajunge acolo, ne-am întors la natură pentru „ce”, și la istoria și oamenii noștri pentru „cum”, gasind moduri inovatoare de a le imbina și de a creea o nouă generație de produse biologice puternice.

  Produse Cheie*

  Suntem mândri de portofoliul nostru de produse biologice, care include biopesticide, stimulatori pentru culturi și sol, cum ar fi biostimulanți și biofertilizatori, și – cea mai nouă solutie – feromoni.


Pe acest site se plantează cookies. Sperăm că ești de acord. Află mai multe despre politica cookies aici.

Închide Accept