Misiunea noastră

 

 

 

 

Pierre Brondeau

Pierre Brondeau

Presedinte, Director executiv si Presedintele consiliului de administratie

 

 

 

"Industria de protecția plantelor trece prin schimbări importante, după cum o dovedește și consolidarea ce se desfășoară în prezent. Pentru a răspunde în continuare cerințelor clienților noștri, compania FMC trebuie să ofere fermierilor mai multe soluții inovatoare pentru protecția plantelor și obținerea de recolte bogate.

Prin combinarea acestor produse de valoare și a capacităților de cercetare și dezvoltare cu propriul nostru portofoliu de produse, precum și cu expertiza pe care o avem în dezvoltarea și formularea produselor, FMC va putea servi mai bine clienții noștri și va putea accelera tempoul de introducere a noilor soluții pe piață."

 poza Marc

 

Marc Hullebroeck

Vicepresedinte si Director comercial Agricultural Solutions regiunea EMEA

 

 

 

Noua companie FMC Agricultural Solutions are acum un portofoliu mai vast de marci lider, un proces mai extins de elaborare a noilor tehnologii, activeaza la o scara mai mare la nivel global, iar organizarea de performanta mondiala a proceselor de cercetare si dezvoltare va satisface necesitatile dvs. mai bine ca oricand.

FMC este acum a cincea cea mai mare companie in domeniul tehnologiilor agricole si cea mai mare companie care se ocupa exclusiv de protectia chimica a plantelor.

Suntem incântati de faptul ca, prin intermediul FMC Agricultural Solutions, avem posibilitatea de a le propune clientilor nostri mai multe solutii, mai multe tehnologii, si mai multe oportunitati de rezolvare a celor mai dificile provocari.

Intr-o industrie in care au loc schimbari si consolidari considerabile, noi continuam sa ne dedicam clientilor, ajutandu-i sa asigure cu hrana populatia in crestere, intr-un mod durabil.”

 

Iosif Vasile

 

Vasile Iosif

Director General

FMC Agro Operational România

 

Stimaţi parteneri,

Dupa cum cunoașteți, FMC a achiziționat de la DuPont, la nivel global, întreaga cercetare, produsele sulfonilureice pentru cereale, floarea soarelui, soia și sfeclă de zahăr precum și portofoliul de insecticide.

Odată cu acestă importantă tranzacție, peste 2000 de angajați DuPont s-au alăturat colegilor din FMC. În acest fel, la nivel global, FMC devine o companie extrem de importantă în domeniul cercetării și dezvoltării produselor destinate protecției plantelor. Această achiziție înseamnă că vom putea oferi mai multe soluții, tehnologii mai performante și oportunități pentru a vă rezolva cele mai dificile provocări în domeniul protecției și nutriției plantelor.

Fiecare an agricol aduce provocări diverse, iar anul pe care tocmai l-am încheiat nu a făcut excepție pentru foarte mulți dintre dumneavoastră.

Agricultura românească se integrează treptat în marea familie agricolă europeană și chiar dacă nu am ajuns la performanța necesară, direcția spre care ne îndreptăm consider că este cea corectă. Astăzi, mai mult decât oricând avem nevoie să facem ferma romanească mai productivă, mai prosperă și mai deschisă concurenței externe. Avem astăzi în România ferme extrem de performante care sunt deja la nivelul de competitivitate solicitat de către Uniunea Europenă, dar avem totodată și multe unități agricole care sunt încă departe de performanța necesară și asupra acestora trebuie să ne aplecăm cu mare atenție în perioada care urmează.

Considerăm că pentru a putea răspunde în prezent, marilor provocări ale omenirii: hrană mai multă și de mai bună calitate pentru toată lumea, trebuie să utilizăm știința și descoperirile acesteia. În acest sens, FMC investește puternic în cercetare având 23 de Centre de Cercetare plasate peste tot în lume.

FMC a devenit o companie care se axează pe știință și cercetare, iar obiectivul nostru este acela de a răspunde provocărilor majore ale fermierilor de pretutindeni precum creșterea producției agricole și protejarea mediului inconjurător.

În anul 2018 noua echipa FMC Agro Operational Romania va fi prezentă alături de dumneavoastră cu expertiza tehnică, tehnologiile și produsele necesare obținerii de culturi agricole sănătoase, fără boli, buruieni și dăunători. În activitatea noastră, ne bazăm pe întreaga rețea de distribuitori profesioniști, companii extrem de importante în performanța fiecărei ferme agricole.

În anul 2018 vom lansa în piața românescă două noi produse de uz fitosanitar care vor ajuta fermierul român să obțină producții mari și de calitate. Astfel, în acest sezon vom lansa un nou erbicid pentru cultura de cereale păioase, sub numele comercial de OMNERA® iar pentru producătorii de legume vom lansa un insecticid nou, o substanță activă foarte prietenoasă față de mediul înconjurător și insectele utile, extrem de performant și anume VERIMARK® (Cyazapir).

Astăzi, mai mult decât oricând, avem posibilitatea de a construi, pentru noi dar și pentru generațiile viitoare, o agricultură performantă în care noile tehnologii și produse avansate pentru protecția plantelor să permită cultivarea fiecărui hectar de cultură agricolă în condiții de calitate și productivitate maximă.

Sunt încredințat că Romania, prin contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră, are potenţialul, dar și resursele necesare, să devină un nume în domeniul agricol internaţional.

Vă doresc mult succes in noul an agricol!

 

Cu deosebită stimă,

Vasile Iosif

 

 

 

 

Accept cookies

This website uses cookies to track statistics and user behaviour.

FMC AGRO OPERATIONAL ROMANIA SRL

 

Șoseaua București-Ploiești nr 42-44, Baneasa Business and Technology Park

Cladirea A, Aripa A2, etajul 1, București, cod postal 013696

 

fmcagroromania@fmc.com

 


 

Tel.: +4031 630 61 34
Fax: +4037 409 42 05